Service auto și reparații

    Echipa noastră este formată din mecanici cu experiență în reparații auto. Suntem permanent instruiți și la curent cu metodele de reparații auto, gata să facem față oricărei provocări. Mașina ta este întotdeauna sub controlul nostru.
  Servicii de întreținere și reparații la Autoturisme și Autoutilitare, Tinichigerie și Vopsitorie la Autoturisme, Autoutilitare, Autobuze, Camioane.

Schimbat și Echilibrat Anvelope

     MarvioCar vă pune la dispoziție un atelier configurat de mecanică dotat cu echipament tehnic de ultimă generație, menit să ofere servicii premium într-un scurt timp și garanția unor lucrări de calitate. Cu o experiență vastă de lucru, mecanicii sunt gata să soluționeze și cele mai dificile reparații pentru asigurarea unei stări tehnice excelente a autoturismului tău.
   O parte din serviciile oferite:
 - revizii și verificări periodice
 - diagnosticări și reparații ale sistemelor de direcție, frânare, transmisie, propulsie.
 - întrețineri periodice
 - schimburi de ulei, filtre.

Stand direcție 3D, detector jocuri în articulații

       Reglarea direcției – un serviciu esențial pentru siguranța ta
    Echipa noastră beneficiază de mijloace tehnice avansate și sisteme performante pentru calibrarea roților autoturismului dumneavoastră. Alinierea roților una față de cealaltă și cu direcția de mers este unul dintre cele mai importante aspecte de rulare corectă a unei mașini. Direcția de rulare liniară este asigurată de geometria corectă a roților. În funcție de valorile indicate de producătorul mașinii dvs., unghiurile roților devin paralele între ele și perpendiculare pe banda de rulare.
     Indiferent de sezon sau de condițiile de drum, mobilitatea și siguranța de care aveți nevoie la volan determină necesitatea geometriei roții.

Diagnoză auto

              Marviocar dispune de un service profesional, în cadrul cărora sunt realizate peste 250 de reparații lunar. Echipa noastră beneficiază de mijloace tehnice avansate și sisteme performante pentru diagnosticarea autoturismului dumneavoastră, orice model ar fi el.
          O parte din serviciile oferite:
- revizii și verificări periodice
- diagnosticări și reparații ale sistemelor de direcție, frânare, transmisie, propulsie.
- întrețineri periodice
- schimburi de ulei, filtre
- diagnostic motor și cutie de viteze
- măsurare voltaj alternator

Tinichigerie și Vopsitorie la Autoturisme

     MarvioCar dispune de un atelier profesional de tinichigerie în cadrul căruia sunt realizate peste 250 de reparații lunar. Echipa noastră beneficiază de mijloace tehnice avansate și sisteme performante pentu îndreptarea elementelor de caroserie.
Procesul prin care va trece mașina ta este unul simplu la prima vedere dar necesită atenție și îndemânare de profesionist:
- demontarea cu grijă a pieselor caroseriei
- sudură în puncte, sudură și îndreptarea elementelor care țin de caroseria auto, inclusiv a celor din aluminiu
- polisharea caroseriei cu mașini de polishat orbitale
Vopsirea (4 straturi) cu vopsele pe bază de apă din gama PREMIUM, puteți alege din cele 3 tipuri de vopsea: normală, metalizată, mată
montarea la loc a pieselor.

Sudură Argon

   Procedeul care permite îmbinarea mai multor elemente cum ar fi: inox, aluminiu siliciu, fontă, aliaje din aluminiu magneziu precum și a altor oțeluri, poartă denumirea de sudură în argon.
   În domeniu auto, sudura în argon are mai multe aplicații: băi de ulei, jante auto, chiuloase motor precum și orice alte piese din aluminiu. Pentru acest procedeu se folosește aparatul de sudură în argon care are principal avantaj faptul că nu încălzește o suprafață mare în jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.

   Vă oferim servicii de sudură profesională WIG/TIG în mediu de Argon, Tungsten pentru băi auto, pompe de apă, componente motor din ALUMINIU și INOX și OȚEL CARBON.

Programează-te acum


  Program de lucru

  Luni: 08:00 – 17:00
  Marţi: 08:00 – 17:00
  Miercuri: 08:00 – 17:00
  Joi: 08:00 – 17:00
  Vineri: 08:00 – 17:00
  Sâmbătă: 08:00 – 12:00
  Duminică: ÎNCHIS

  Ne găsești la:
  Strada Țărăncuței 19,
  725200 Fălticeni

  0746 585 381
  Dă-ne un telefon

  marviocar@gmail.com
  Programare online